Sommarplågor 2020 – Sommarens musik börjar komma!

av | maj 18, 2020

Nu när våren sakta men säkert kommer krypandes kommer ofta även några låtar som känns som klippt och skurna för att bli några riktiga sommarplågor. Vi får se om uteserveringar och nattklubbar kommer vara öppna, där musiken så klart är främst förekommande, men annars blir det hemmafester som får bjuda på låtarna. Dessutom är det alltid trevligt att ha på lite glad musik i hemmet.

Det mesta blir roligare, vare sig det handlar om att städa, stryka kläder eller något annat. Vi har på musik i bakgrunden så fort man sätter sig framför datorn. Vare sig det gäller jobb, slösurf eller annat. Skärmtiden har ökat i och med COVID-19 och därmed även musiklyssnandet. I alla fall i vårt fall. För att slappna av efter en lång arbetsdag brukar vi besöka https://www.svenskcasino24.se/ som ständigt är tidiga med de senaste spelplatserna i Sverige. Och även spelande gör sig bättre med lite musik ur högtalarna. Hur som helst, nu tänkte vi kika mer på sommarpågor 2020 och vilka vi tror kommer spelas mest!

Sommarplågor 2020 – Vi spår hitsen

Det kommer alltid några låtar varje år som blir typiska till just det exakta året. Ibland är det låtar som kanske inte borde få den uppmärksamhet de får, men i somliga fall är det riktigt bra låtar. I år tror vi att Dum och kär av GAMMAL kommer att bli en av de svenska låtar som kommer rulla mest. Denna grupp är ett projekt av Peg Parnevik och Pontus Petersson. Efter att ha släppt ett antal låtar som blivit populära kan de nu kanske ha släppt den hittills största. Galopptrummor och en väldigt trallvänlig melodi kommer kanske ta Sverige med storm kommande månader. På tal om svensk musik har Håkan Hellström precis släppt ett nytt album, Rampljus vol.1, som självfallet också kommer rulla varmt.

sommarplågor 2020

Om vi kikar lite utanför Sverige och på klubbscenen, det område där kanske sommarplågor brukar vara allra störst, är Martin Garrix tillbaka med en låt som inte kan annat än tilltala en somrig publik. Higher Ground heter låten och sångare är John Martin. Det är väldigt svårt att inte känna sommarens intågande när refrängen går på i denna låt.

En joker kan vara den lite mer okända artisten girl in red. Låten Say It har nyligen släppts i en Spotify Session version och är ett mästerverk. En nerv i rösten tillsammans med en ständigt ökande bpm bidrar till en härlig mix av allt vi tycker om 2020.

En avstickare – Stöd Hjärt-Lungfonden

I år känner vi, som de flesta andra förmodligen, lite extra för våra medmänniskor. Trots alla tråkigheter går världen vidare, men det finns vissa hjältar som arbetar för att alla ska ha det bättre. Hjärt-Lungfonden gör allt för att personer med hjärtproblem ska kunna överleva. På deras hemsida kan du skapa en egen insamling för att ge dem ett extra bidrag.

Det finns även redan existerande insamlingar där du kan ge ditt bidrag. Vi har gett pengar till denna insamling hos Hjärt-Lungfonden och vi hoppas att du också är intresserad av att ge en slant.

Så, nu hoppas vi att det dånar ut härliga sommarplågor 2020 ur dina högtalare och att det piggar upp denna märkliga vår.