Gamecube-lir jag vill Se till Switch Virtual Console

av | mars 10, 2017

Virtual Console på olika Nintendo-plattformar har nyligen kommit tillbaka några stora klassiker, och sedan Nintendo Switch lanserades finns det lite mer anständig hårdvara att släppa nya spel på. Det är därför på tiden att en del Gamecube spel få stöd, tycker jag. Gamecube var den första konsolen jag någonsin köpte när jag var yngre och spelen var särskilt fantastiskt för konsolen så tänkte att  jag skulle plocka ut några Gamecubespel som borde vara på varje Nintendo Switch-ägares önskelista.

virtual console

Harvest Moon: Magical Melody

Jag plockade nyligen upp Harvest Moon: Magical Melody, men det kan lätt tillämpas på någon av de mer klassiska Harvest Moon-titlarna till Gamecube, då de är väldigt lika i koncept och utförande. När det gäller jordbruksspel har Harvest Moon alltid varit i toppen. Medan konkurrerande moderna titlar såklart har släppts nyligen (Indiespelet Stardew Valley kom jag att tänka på först) är dessa gamla Harvest Moon spel är fortfarande lika magiska!

Super Smash Bros Melee

Super Smash Bros Melee var förmodligen den slutliga versionen av detta Nintendo kollektiva “beat em up som haft en bestående inverkan på mig personligen. Medan andra versioner har kommit under åren,  kommer Melee alltid betraktas med ett leende och förhoppningsvis hittar det en ny  publik på Virtual Console!

Metroid Prime

Vid denna punkt tänker nog många Metroidfans att det förmodligen inte kommer någon ny version av serien med tanke på det har tagit så lång tid att  få en riktig metroidfix. Även om det inte är ett nytt Metroid skulle en konvertering av Metroid-serien till Gamecube skulle vara fantastiskt att se på Virtual Console.

Mario Kart: Double Dash

Det har dykt upp många Mario Kart-titlar under åren och Double Dash är fortfarande en av de bästa i serien! Det förändrade verkligen helt Mario Kart,  med massor av olika spellägen och funktioner. Nya banor och att tävla tillsammans blir aldrig gammalt. Om du inte spelar Smash mot andra, då är Double Dash ett annat alternativ jag kan rekommendera.

Super Mario Sunshine

Det vore bäst att få en remake av detta spel som jag har väldigt goda minnen från! Minns att jag försökte få alla stjärnorna och även titta på när mina vänner spelade Super Mario Sunshine,  som var mycket populärt i vå vänskapskrets vid den tidpunkten. Ett riktigt bra 3D-plattformsspel är något extra ochSunshine var ett vackert spel i en stor värld med många utmaningar under resans gång.

Vilka gamla godingar skulle du vilja se till Nintendo Switch?